Foto-Lajm/ Basha nis një tjetër ditë intensive takimesh me qytetarët. Ja ku ndodhet sot kreu i PD

3 Tetor 2023, 10:19 / POLITIKË ALFA PRESS

Foto-Lajm/ Basha nis një tjetër ditë intensive takimesh me
Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, sot ka zgjedhur Njësinë 11 për të vijuar turin e tij të takimeve.

Basha që në mëngjes ka qenë më zonën e vjetër të Laprakës, ku ka pasur biseda e takime me qytetarë të ndryshë si dhe ka konsumuar kafen e mëngjesit me disa prej tyre.

“Mirëmëngjes nga Lapraka ☀️✌️”, -shkruan Basha në Facebook.

Foto-Lajm/ Basha nis një tjetër ditë intensive takimesh me

Foto-Lajm/ Basha nis një tjetër ditë intensive takimesh me

Foto-Lajm/ Basha nis një tjetër ditë intensive takimesh me

Foto-Lajm/ Basha nis një tjetër ditë intensive takimesh me

Foto-Lajm/ Basha nis një tjetër ditë intensive takimesh me

Foto-Lajm/ Basha nis një tjetër ditë intensive takimesh me