Mbledhja e Asamblesë së PS-së, Rama pyetet nëse kishte kërcënuar Arben Ahmetajn, kryeministri bën sikur nuk dëgjon…

11 Shkurt 2024, 11:00 / POLITIKË ALFA PRESS

Mbledhja e Asamblesë së PS-së, Rama pyetet nëse kishte

Kryeministri Edi Rama nuk iu përgjigj asnjë pyetje në lidhje me deklaratat e ish-zëvendësit të tij, Arben Ahmetaj por vazhdoi të flasë vetëm për asamblenë e PS.

Në fillim të mbledhjes së Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste, Edi Rama foli për gazetarët, por kur u pyet për deklaratat e Ahmetajt, ai bëri sikur nuk dëgjoi duke shmangur përgjigjet për pyetje që lidheshin me intervistën e ish- zëvendëskryeministrit

Është një mbledhje pune, raportimesh dhe diskutimesh në lidhje me hapat e tjerë në funksion për të riorganizuar Partinë Socialiste”, tha Rama. Kur u pyet nëse kishte kërcënuar ish-bashkëpunëtorin e tij, Rama vijoi “Partia Socialiste është në një proces jashtëzakonisht të rëndësishëm dhe jemi të vetëdijshëm për hapjen e Partisë për të gjithë ata që kanë dëshirë të kontribuojnë. Nuk kemi sot asnjë plan për të bërë ndryshime. Jemi sot këtu për të bërë një analizë”.

 

Po ndodh...