Socialistët mbledhin sot Asamblenë e Partisë, zbulohet çfarë pritet të diskutohet dhe vendoset!

11 Shkurt 2024, 10:08 / POLITIKË ALFA PRESS

Socialistët mbledhin sot Asamblenë e Partisë, zbulohet

Rreth 400 anëtarët e asamblesë, vetë Rama, ministrat e deputetët do të mblidhen në orën 10:30 në një restorant në periferi të Tiranës. Për anëtarët e Asamblesë pjesëmarrja në këtë mbledhje është e detyrueshme dhe mungesat do të konsiderohen të pajustifikuara.

Fokusi do të jetë për raportimin e detyrave të lëna në Kongresin e Partisë Socialiste më 8 dhjetor, aty nga ku kryeministri Edi Rama njoftoi se pranvera e 2024-ës do ta gjejë Partinë Socialiste me struktura të reja. Gjithashtu priten edhe përjashtime dhe zgjedhje emrash të rinj në këtë forum të lartë të partisë.

 

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128