Rinumërimi në KAS/ PS humb një mandat këshilltari në Mallakastër, 63 vota të PDIU u kaluan për socialistët

30 Maj 2023, 17:17 / POLITIKË ALFA PRESS

Rinumërimi në KAS/ PS humb një mandat këshilltari në

Rinumërimi i votave të një qendre votimi në Mallakastër nxori dritë një deformim rezultati.
KAS mori në shqyrtim kërkesën ankimore të Partisë për Drejtësi, Integrim dhe Unitet, e cila pretendonte tjetërsim të votave të saj në një qendër votimi.
Hapja e kutisë provoi këtë pretendim pasi në finale, rezultoi se 63 fletë votimi që kishin siglën e PDIU-së ishin llogaritur në favor të Partisë Socialiste.

Ky numër votash ishte i mjaftueshëm që në Mallakastër PDIU të merrte një mandat tjetër në Këshillin Bashkiak duke ia hequr Partisë Socialiste.

 

Po ndodh...

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128