Rritja e pagave, Kreshnik Spahiu: 20% e deputetëve nuk jetojnë me rroga…

26 Maj 2023, 08:58 / POLITIKË ALFA PRESS

Rritja e pagave, Kreshnik Spahiu: 20% e deputetëve nuk jetojnë me
Juristi Kreshnik Spahiu tha në “Now me Erla Mëhillin” se rreth 20% e deputetëve nuk jetojnë me rrogat që marrin nga posti i tyre.

Sipas tij, referuar këtu dhe burimeve që e kanë informuar, prej dy vitesh kjo pjesë e deputetëve jeton me të ardhura të tjera dhe jo me pagesën që marrin nga shteti.

“Nga të gjitha statistikat të subjekteve të deklarimit të pasurive, por dhe të atyre që nuk janë deklarim i pasurive, përfshirë dhe informacionet nga bankat që administrata apo rrogëtarët e shtetit marrin paga në bankë, subjektet të cilat prekin më pak llogaritë e bankës janë deputetët dhe ministrat,” – deklaroi Spahiu i cili tha se të tillë informacion e kishte dhe nga kontaktet në Institutin e Deklarimit të Pasurive.