Biskota me copëza çokollate
Si gatuhen?
Ndizni furrën në temperaturë 176°C.
Shtroni letër furre në dy tepsia biskotash lërini mënjanë.
Përzieni përbërësit e thatë së bashku dhe lini mënjanë.
Rrihni së bashku gjalpin jo të kripur në temperaturë dhome me të dy llojet e sheqerit dhe ekstraktin e vaniljes, deri sa masa të jetë kremoze.
Shtoni vezët një e nga një e vazhdoni rrihni masën sërish.
Shtoni pjesën e thatë të përbërsve dhe rrihni me rrahës elektrik deri sa masa të jetë homogjene.
Në fund shtoni copëzat e çokollatës dhe përzieni me një spatul.
Duke përdorur një lugë akulloreje të vogël ose 2 lugë çaji shpërndani brumin në letrën e furrës, duke u siguruar që të lini hapësirë njëra nga tjetra.
Piqini biskotat për 10-12 minuta ose derisa të kenë marrë një ngjyrë kafe të artë (kujdesuni që të mos kalojnë në ngjyrë kafe).
Lërini biskotat të ftohen në letrën e furrës për 5 minuta dhe më pas vendosini diku tjetër duke i dhënë mundësinë të ftohen plotësisht.
Pesë kategoritë që e kanë "detyrim-përcaktim", të sulmojnë SPAK!
ide
Disa probleme serioze në lidhje me votën e Diasporës!
Sot je, nesër s’je!
top
receta Alfa
TRENDING
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128