
Byrek me arra

20 Mars 2025, 08:27 / RECETA ALFA
Përbërësit:
200 gr arra
50 gr vaj
300 ml ujë
Kripë
1 pako peta të pjekura të holla
Përgatitja
Grijmë arrat, shtojmë kripën dhe ujin e nxehtë. Petët e pjekura i shtrojmë në tavë dhe i spërkatim me masën me arra. E pjekim byrekun në furrë të parangrohur për 30 minuta në temperaturën 180 gradë Celsius.

ide

Bindja absolute dhe jeta e përjetshme!
Nga Erl Kodra

Europa, gropa dhe shpëtimtari!
Nga Armir Shkurti

Sikur të kishim nja shtatë a tetë si Kreshnik Spahiu!
Nga Edison Ypi
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128