
Gjyveç me kërpudha

1 Prill 2024, 07:12 / RECETA ALFA
Përbërësit
1 qepë
1 thelpi hudhër
250 gr kërpudha
1/2 gotë verë
250 gr makarona elb
100 gr djathë kaçkavall
Rigon
Kripë
Piper zi
Vaj ulliri
1/2 lugë arrë moskat
3 gota ujë
Përgatitja
Në një tigan të thellë shtojmë vaj ulliri dhe hedhim qepën dhe hudhrën të skuqen. Sapo të zbuten, shtojmë kërpudhat dhe rrisim temperaturën. I lëmë kërpudhat të skuqen dhe të pijnë ujin e tyre dhe shtojmë makaronat. I skuqim 1-2 minuta dhe i shuajmë me verë. Më pas shtojmë erëzat, ujin dhe i lëmë sa të zbuten. E kalojmë masën në një tavë, shtojmë djathin kaçkavall dhe e fusim në furrë me 220 gradë të piqet e të shkrijë djathi.
-
Horoskopi për ditën e sotme, 1 Prill 2024
1 Prill, 07:05

Për paranojën dhe alibinë: "SPAK-u i partisë na e ka fajin"
Nga Namir Lapardhaja
ide
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128