Kek me portokall
12 Tetor 2025, 08:16 / RECETA ALFA

Përbërësit
4 portokalle
250 gr sheqer
200 gr miell
1 gotë qumësht
8 vezë
Sodë për ëmbëlsira
Pak liker
Përgatitja
Rrahim vezēt me sheqerin derisa sheqeri të tretet plotësisht. Shtrydhim portokallet, ku përpara kemi marrë cipēn e njërit prej tyre. I bashkojmë tek masa me likerin, vaniljen, qumështin dhe i pērziejmë duke shtuar miellin me kujdes që masa të jetë homogjene. Lyejmë një tavë me gjalpë dhe e spërkatim me miell. Shtrojmë masën e kekut dhe e pjekim në furrë për 30-35 minuta në 180°C.
Receta nga Zonja Albana/Report Tv
Po ndodh...
Karmën nuk e ndalon dot Sali Berisha!
Nga Bato Kosova
ide
Sekretari i Parë i PD
Nga Indrit Vokshi
Të “rrëzosh” Edi Ramën duke gënjyer veten…
Nga Patrik Sadikaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128

