
Trahana me bukë misri dhe gjalpë

21 Maj 2025, 08:19 / RECETA ALFA
Përbërësit:
1 lgj trahana për person
1 fetë bukë misri për person
1 lgj yndyrë për person
2 thelpinj hudhër
Shëllirë
Kripë, piper
Përgatitja:
Vendosim trahananë në ujë me shëllirë (të holluar pak nga kripa). Ndërkohë bukën e misrit e presim në kafshatëza të vogla. Në një tigan me gjalpë skuqim pak hudhër me thërrmijat e bukës, shtojmë trahananë e kulluar nga shëllira dhe e lëmë të ziejë. Bukën e misrit e shtojmë më pas të spërkatur sipër me gjalpë.

"E keqja Rama apo e keqja Berisha"/ Ku gabon Bushati dhe Kajsiu
Nga Roland Lami
ide
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128