“A ju bëri përshtypje që nuk u diskutua Kristi-Keisi?”/ Banorët diskutojnë

19 Mars 2023, 17:20 / SHOWBIZ ALFA PRESS

“A ju bëri përshtypje që nuk u diskutua

Banorët kanë pasur pikëpyetje për faktin se gjatë prime-t të djeshëm, nuk është diskutuar krisja e marrëdhënies mes Kristit dhe Keisit.

Ata kanë diskutuar së bashku në verandë për këtë çështje, duke ngritur hipoteza të ndryshme.

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128