Emocione dhe përlotje/ Olta surprizohet nga djali por ai nuk i afrohet

1 Prill 2023, 21:37 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Emocione dhe përlotje/ Olta surprizohet nga djali por ai nuk i afrohet

Teksa dha vendimin për tu larguar nga shtëpia, Olta mori një surprizë nga Vëllai i Madh.

Djali  i saj Amari e priste në dhomën e surprizave. Ajo ka shpërthyer në lot në momentin e parë që e pa.

Amari është treguar i ftohtë për shkak të distances dhe kjo e vrau me shumë konkurenten. 

 

ide