Çfarë ndodhi në nisje të spektaklit të Big Brother? Të gjithë banorët “blindojnë” studion, shtëpia bosh

20 Prill 2024, 21:11 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Çfarë ndodhi në nisje të spektaklit të Big Brother?

Spektakli i sotëm i Big Brother ka nisur krejtësisht ndryshe!

Banorët kanë “lënë shtëpinë” dhe kanë mbërritur të gjithë në studio, për të interpretuar këngën e tyre, në kuadër të 100 ditëve brenda në shtëpi.

Në një atmosferë elektrizuese ata kanë dhënë spektakël me interpretimin e këngës duke marrë duartrokitje të forta nga studio. Më pas janë rikthyer sërish në shtëpi.

 

Po ndodh...