Jeta e përhumbur e Lisa Marie Presley!

10 Mars 2023, 20:34 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Jeta e përhumbur e Lisa Marie Presley!

Kessler, një mikeshë dhe specialiste e pikëllimit me bazë në Los Anxhelos, ishte takuar me Presley-n në verën e vitit 2020, menjëherë pas vdekjes së djalit të saj, Benit. Ajo tragjedi u duk si e fundit në një seri trazirash në jetën e saj, duke filluar me humbjen e babait të saj, Elvis Presley, në vitin 1977, kur ajo ishte vetëm nëntë vjeç.

Që atëherë, gruaja që miqtë e quanin “LMP” kishte duruar një udhëtim të turbullt të saj: katër martesa, katër divorce, beteja me varësinë, humbje familjare dhe transmetimin e financave të saj të rrënuara të trenit për të gjykuar nga bota. “Unë jam një mbretëreshë e tabloideve … princeshë … si të doni më quani”, i tha Presley Rolling Stone në 2003.

Disa nga ato trazira dhe ankth u dokumentuan, ose u aluduan, në tre albumet që ajo kishte bërë. Siç vëren producenti Glen Ballard, i cili ka punuar në njërën prej tyre, “Nuk ka qenë kurrë një udhëtim i lehtë për të”.

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128