Mozzik bëhet me yll në Hollivud?

17 Mars 2023, 09:24 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Mozzik bëhet me yll në Hollivud?

Artisti i njohur nga Ferizaji, Mozzik, është duke qëndruar në Kaliforni. Në mesin e shumë fotografive që ka ndarë në Instagram ka qenë edhe një unike.

Mozzik ka pozuar pranë një ylli në “Walk of Fame” në Hollivud, ku në të është pikërisht emri i tij. Ai madje edhe mban në dorë një çmim Oscar.

“Besimi në vetvete dhe puna e palodhur do t’ju sjellin gjithmonë sukses” ka shkruar Mozzik.

Padyshim që ylli në Hollivud është i vështirë për tu marrë, por si duket, Mozzik ka aspirata për një të tillë.

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128