Për herë të parë Grida Duma shfaqet në publik me nënën e saj, shikoni sa ngjajnë (Foto)

16 Nëntor 2023, 20:35 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Për herë të parë Grida Duma shfaqet në publik me

Edhe pse ndër figurat më të përfolura të politkës dhe së fundmi edhe të ekranit, Grida Duma prezanton rrallë herë pjestarët e saj të familjes.

Por ajo ka “thyer rregullat” dhe së fundmi është shfaqur me nënën e saj, teksa kanë marrë pjesë në një shfaqje operistike.

Nga pamjet që ka shpërndarë vetë Grida, shihet ngjashmëria e saj me nënën.

Për herë të parë Grida Duma shfaqet në publik me

ide