Përplasje në “Big Brother Vip Kosova”, përjashtohet menjëherë nga gara një prej banorëve

14 Nëntor 2023, 21:33 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Përplasje në “Big Brother Vip Kosova”, përjashtohet

Pas konfliktit mes të konkurrentëve të Big Brother VIP Kosova, Blerando-Meti, për këtë të fundit në shtëpi ka arritur një zarf i zi.

Zarfin e ka lexuar Santiana, ndërsa brenda tij u shpall vendimi  i “Vëllait të Madh” për ta përjashtuar Metin në mënyrë automatike nga gara për çmimin e madh.

“Banorë! Vëllai i Madh ka ndjekur me shqetësim të madh provokimet e vazhdueshme të Metit kundrejt Blerandos pas spektaklit të së hënës. Sipas rregullave të lojës, gjuha kërcënuese, cënimi fizik dhe nxitja për dhunë janë rreptësisht të ndaluara”, shkruhej në zarf.

Përplasje në “Big Brother Vip Kosova”, përjashtohet