Nis sot viti i ri shkollor, 29 mijë nxënës ulen për herë të parë në banka

11 Shtator 2023, 08:19 / SOCIALE ALFA PRESS

Nis sot viti i ri shkollor, 29 mijë nxënës ulen për

Nis sot në të gjithë vendin viti i ri shkollor 2023-2024. Rreth 29 mijë nxënës do të ulen sot për herë të parë në bankat e shkollës, ndërkohë që rreth 27 mijë nxënës janë regjistruar në klasën e 10-të.

“Suksese në vitin e ri shkollor për çdo nxënës, mësues dhe prind në Shqipëri, e në veçanti për të gjithë ata nxënës që hyjnë në klasë të parë! Puna dhe përkushtimi juaj i sotëm, ndërtojnë Shqipërinë e së nesërmes”, shkruan Begaj.

Policia e Shtetit njofton se, për ditën e parë të shkollës në Tiranë, do të angazhohen në terren 300 efektivë të Policisë Bashkiake, si dhe 200 efektivë të Policisë Rrugore për të ndihmuar në menaxhimin e trafikut dhe sigurinë e nxënësve në shkolla gjatë procesit mësimor.

Po ndodh...