Mundësit ndeshen në trenin e mbushur me plumba në Japoni

19 Shtator 2023, 17:19 / SPORT ALFA PRESS

Mundësit ndeshen në trenin e mbushur me plumba në Japoni

Dy mundës janë ndeshur në një tren të mbushur me plumba në Japoni.

Ishte “DDT Pro-Wrestling” që organizoi ngjarjen, sipas medias Japan News, i cili organizon ndeshje në vende të pazakonta.

Përballja mes Minoru Suzuki kundër Sanshiro Takagi u zhvillua në trenin “Nozomi Shinkansen” me shpejtësi 180 km/h midis Tokios dhe Nagoya të hënën.

Luftëtarët shkëmbyen goditje dhe kryen manovra të guximshme, ndërsa shikuesit regjistruan dhe fotografuan nga vendet e tyre. Suzuki fitoi ndeshjen jashtë ringut.

Po ndodh...