“Tempulli” në Elbasan, avokatja kërkon përjashtimin e gjyqtares

18 Shtator 2023, 12:24 / AKTUALITET ALFA PRESS

“Tempulli” në Elbasan, avokatja kërkon përjashtimin e

Një mosmarrëveshje mes trupës gjykuese dhe një prej avokatëve të mbrojtjes ka shtyrë për disa minuta masën e sigurisë për të arrestuarit e “Tempullit”.

Një prej avokatëve mbrojtës, konkretisht Pajtime Fetahu ka kërkuar përjashtimin e gjyqtares Idush Maliqi, pasi caktoi në mungesë masën e sigurisë arrest me burg për një pjesë të të arrestuarve, pasi pjesën tjetër e gjykon Matilda Fetahu. Aktualisht gjyqi ka nisur po me të njëjtën trupë gjykuese.

Po ndodh...