Valuta - “Ngec” euro, me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja sot

20 Maj 2024, 07:12 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Valuta - “Ngec” euro, me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja sot

Sot, më 20 maj 2024, dollari amerikan blihet me 92 lekë dhe shitet me 92.9 lekë.

Euro blihet me 100 lekë dhe shitet 100.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 100.8 lekë, ndërsa në shitje me 102 lekë.

Paundi britanik blihet me 116.4 lekë dhe shitet me 117.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.5 lekë, ndërsa në shitje me 69 lekë./ Alfapress.al