We Win Together... or Lose Together?!

2023-09-25 11:46:48 / IDE NGA SIDI HASANAJ

We Win Together... or Lose Together?!
In life, I choose how I walk, with moral dignity or with deception, crawling and clawing from one shoe to another.

Can the politicians, analysts, media and the entire political-media sphere of Reestablishment reflect on what was their imperative thesis from last June until today??

"We are combining the numbers in the parliament to defeat Edi Rama"

"Before Rama, we choose Berisha... but before Berisha, we choose the USA"

"The division of DP serves Edi Rama"

So they connected every argument with ARITHMETIC, and disguised every bargain with "sacrifice to defeat Rama".

Outcome?

They lost in Rrogozhina, they lost in Kukës even more deeply than on May 14 when they were "divided".

Humbën në Kukës pas skandalit të videos “Gjici”, ku çdo nënë e çdo grua është ndjerë e neveritur.

Po përse këta vetëm humbin çdo ditë e më thellë?

Çdo gjë ka datë skadence, dhe mentaliteti i tyre ka skaduar me kohë… dhe mendimet tona janë veprat tona… janë vetë ajo ç’ka jemi. Ndaj vetë Rithemelimi është i skaduar.

Mentaliteti i tyre është se sado i keq, i korruptuar, i deformuar dhe i cunguar në formim të jetë dikush… “s’kemi çfarë ti bëjmë, se Shqipëtarët ata votojnë”.

Kanë skaduar në mentalitetin e viteve 2000, e mendojnë se njësoj si Berisha akuzonte Nanon për vrasës e kapo organizate mafioze dhe më pas e quante thjeshtë “retorikë politike” dhe e propozonte edhe për President…. Njësoj do bëjnë dhe Bardhi me Berishën dhe Flamur Nokën sot në 2023:

Pasi akuzojnë njëri tjetrin për vrasje dhe lidhje me oligarkët e naftës dhe kullave, do ju thojnë njerëzve “kështu e ka politika” dhe do mundin Edi Ramën.

Janë shumë të skaduar në mentalitetin e tyre.

Asnjë ofertë me “ide politiko-ekonomike” të re, ju ofrojnë qytetarëve ende në 2023 ish policë të Agron Kuliqit… madje kanë një aftësi të kalbin këdo që ju afrohet:
E imagjinonit dot para 2viteve Tomor Alizotin krah ish policëve të Kuliqit??

Janë në dekadencë të plotë, dhe nuk kanë kurrë për të kuptuar arsyet e kësaj dekadence, sepse janë në “vdekje klinike”. Truri (Berisha) ju vdekur politikisht dhe mendojnë se mund të fitojnë se ende marrin frymë, se ende kanë disa struktura.

G. Bardhin, Berisha, Salianji, Noka, Alizot and all the 43 MPs were defeated today in Kukës by the video scandal of Safet Gjic, because no matter how much the SP mobilized, the citizens of Kukës still had Gjic's perversity in mind... they chose not to show the majority theirs in the polls... or worse they chose to vote against the coalition TOGETHER LOSE!

ideas