Kek me pjeshkë
Pjeshkët janë një frut që i gjeni gjatë gjithë verës në treg. Ëmbëlsirat me pjeshkë janë të lehta dhe të thjeshta për t’u përgatitur. Keku me pjeshkë që sjellë Alfa si recetë në ditën e sotme është një shoqërues perfekt i çajit, kafes apo një limonade.
Koha e përgatitjes: 15 minuta
Koha e gatimit: 35 minuta
Vështirësia e ulët
Për 4 persona
Përbërësit
130 gr miell, 15 gr fryrës ëmbëlsirash, 130 gr sheqer, 80 gr gjalpë, 1 pako vanilje, 4 pjeshkë, 100 gr kos, 2 lugë gjelle galetë, 3 vezë, një majë lugë çaji kripë.
Përgatitja
1. Put 60 g of butter at room temperature in a deep bowl. Add the sugar and mix well with a whisk.
2. Separate the egg yolks from the whites. Add the yolks to the butter and sugar and beat until you get a homogeneous mass.
3. In another bowl, separately beat the meringue egg whites. Add them to the butter mixture.
4. Mix the flour with baking soda, vanilla and a teaspoon of salt. Stir the ingredients well with a spoon to mix well with each other.
5. Pour this composition into the bowl with butter and eggs. Add yogurt and diced peaches.
6. Pour the entire mixture into a buttered and sprinkled cake pan.
7. Bake the cake in a preheated oven at 170 degrees C for 35 minutes.
Happening now...
America may withdraw from Europe, but not from SPAK
ideas
Who is the Surrel Rabbit?
The two wrong paths of the opposition with the Ombudsman
top
Alfa recipes
TRENDING 
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128
