Cilët janë kandidatët për 14 maj? Alibeaj: Procesi është në vazhdim, Kryesia merr një vendim final

20 Mars 2023, 20:11 / POLITIKË ALFA PRESS

Cilët janë kandidatët për 14 maj? Alibeaj: Procesi

Kryetari i PD-së, Enkelejd Alibeaj tha se procesi i përzgjedhjes së kandidatëve për zgjedhjet e 14 majit është në vazhdim, ndërsa Kryesia merr një vendim final.

Alibeaj: Procesi është në vazhdim, ky proces siç është parashikuar me vendimin e kryesisë bazohet në statutin e kryesisë, do ishte propozimi sipas primareve këtu e dy vite më parë të kandidatëve që dolën nga procesi i primareve dhe vijon sipa


e ka përcaktuar qartë, që ka përcaktuar pozicionin e partisë që do të marrë pjesë në zgjedhje.

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128