Jorida Tabaku: Nuk mund të ketë drejtësi derisa të preken të paprekshmit

30 Shtator 2022, 10:19 / POLITIKË ALFA PRESS

Jorida Tabaku: Nuk mund të ketë drejtësi derisa të preken

Përmes një statusi në ‘Facebook’ deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku shprehu rezerva për reformën në drejtësi, duke pohuar se nuk mund të ketë dy lloje drejtësish; një për të pamundurin dhe një tjetër për të pushtetshmit. Sipas Tabakut, nuk mund të ketë drejtësi nëse nuk preken të paprekshmit.

REAGIMI I TABAKUT
Nuk mund të ketë dy lloje drejtësish; një për të pamundurin dhe një tjetër për të pushtetshmit!
Nuk mund të ketë drejtësi derisa të preken të paprekshmit!
Pjesë nga fjala ime në parlament javën e kaluar. Më reale se kurrë!

 

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128