Jorida Tabaku takim me përfaqësues nga Partia Popullore Austriake

3 Tetor 2022, 10:26 / POLITIKË ALFA PRESS

Jorida Tabaku takim me përfaqësues nga Partia Popullore Austriake

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku Përmes një postimi në Facebook, bën me dije se ka zhvilluar një takim me miqtë nga Partia Popullore Austriake, të cilët po zhvillojnë një eskursion politik në Shqipëri me Akademinë Politike.

Tabaku shprehet se procesi i integrimit është jetik njëlloj si edhe shqetëisimi i të ftuarve për largimet masive nga Shqipëria.

Postimi i plotë

Kënaqësi të kisha një takim tejet pozitiv me miqtë nga Partia Popullore Austriake që po zhvillojnë një eskursion politik në Shqipëri me Akademinë Politike.

???????? Procesi integrimit është jetik sikundër dhe shqetësimi apo pyetjet e tyre mbi numrin e lartë të largimeve nga Shqipëria. Duhet të kemi politika stimuluese në ndihmë të thithjes së trurit dhe mobilitetit social. ????????????????????????

#bisedime #integrimi #opozita #eu #pd #albania #buxhetiintegrimit #rrugabe #be #euascension #tirana #ascension #integration #shqiperia #partiademokratike

Jorida Tabaku takim me përfaqësues nga Partia Popullore Austriake Jorida Tabaku takim me përfaqësues nga Partia Popullore Austriake 

Jorida Tabaku takim me përfaqësues nga Partia Popullore Austriake Jorida Tabaku takim me përfaqësues nga Partia Popullore AustriakeJorida Tabaku takim me përfaqësues nga Partia Popullore Austriake

 

ide