Shihni ngjashmërinë mes Sali Bershës dhe Enver Hoxhës, video virale

26 Maj 2023, 17:51 / POLITIKË ALFA PRESS

Shihni ngjashmërinë mes Sali Bershës dhe Enver Hoxhës, video

Ish-kryeministri Sali Berisha gjithmonë ka folur për media të blera në vendin tonë, por vetëm “Zoti” e di sa është përpjekur ish-kryeministri që ta bëjë këtë hallkë të rëndësishme të mos funksionojë.

Aq sa gjatë gjithë historisë së tij mbi 30 vjeçare në politikë, Berisha ka shantazhuar, kërcënuar, blerë si edhe shkrirë shumë media në Shqipëri pasi e kanë kundërshtuar shumë fort.

Në rrjetet sociale po qarkullon një video me akuzat e Berishës ndaj medieve shqiptare, por këtë herë është hequr një paralele e tij me diktatorin Enver Hoxha.