Albatros Rexhaj: Kiara nuk më pëlqen, nuk është edukatore

19 Mars 2023, 13:00 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Albatros Rexhaj: Kiara nuk më pëlqen, nuk është edukatore

Shkrimtari Albatros Rexhaj ka komentuar raportin Luiz-Kiara gjatë një interviste në News24, duke thënë se nuk i pëlqen kjo e fundit dhe mënyrën sesi ajo thotë që e do Luizin.

Mua Kiara nuk më pëlqen por me rëndësi ka t’i pëlqej Luizit jo mua. Nuk besoj kur thotë e dua në mënyrën time, dashuria ka një mënyrë jo shumë, o e do ose nuk e do. Kur e do dikë i jep botën, kur se do i jep thërrime. Nuk mendoj se ka një vibe të anasjelltë! Është shumë e rëndë për mua të kesh një njeri që do të lidh krahët se ti edukatore nuk je”, tha shkrimtari.

 

ide