Një suitë e bukur për Kiarën dhe Luizin

18 Mars 2023, 23:55 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Një suitë e bukur për Kiarën dhe Luizin

Pasi Kiara fitoi lojën e imitimeve, Vëllai i Madh vendosi që t’i plotësojë asaj dëshirën e kërkuar.

Kiara kërkoi një suitë për të dhe Luizin dhe Vëllai i Madh i plotësoi dëshirën. Ajo do kalojë një natë romantike aty me Luizin.

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128