Banda e Laert Haxhisë, trupi gjykues tërhiqet të marrë vendim

1 Tetor 2023, 13:30 / AKTUALITET ALFA PRESS

Banda e Laert Haxhisë, trupi gjykues tërhiqet të marrë

Është zhvilluar gjyqi për të arrestuarit e bandës së Laert Haxhisë në Prokurorinë e Elbasanit. Një ditë më herët prokurori Kreshnik Ajazi kishte kërkuar për të 10 të akuzuarit masën e “arrest në burg”.

Mes tyre është edhe Artan Tafani që zbërtheu para prokurorit të gjitha aktivitetet e bandës. Ky grup akuzohet për shumë aktivitete kriminale si vrasje, plagosje dhe vjedhje.

Aktualisht trupi gjykues është tërhequr për të marrë vendimin për të pandehurit.

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128