Emrat/ Abuzuesit me tenderat te Bujqësori

23 Shtator 2022, 16:02 / AKTUALITET ALFA PRESS

Emrat/ Abuzuesit me tenderat te Bujqësori

Policia arreston 4 punonjës të Universitetit Bujqësor, të cilët sipas Prokurorisë së Tiranës, akuzohen se kanë abuzuar me një tender me vlerën 10.5 milionë lekë.

Mësohet se në pranga ka përfunduar drejtori i fermës Ali Rasha, magazinieri i qendrës Ahmet Mejdani dhe Përgjegjësi i Sektorit të bujqësisë Tahir Ballgjini.

Ndërkohë, sëbashku me rektorin e Universitetit Bujqësor, këta persona janë duke dhënë shpjegime për përfshirjen e tyre në këtë çështje.

 

Po ndodh...