FOTO lajm/ Policia e Shtetit merr nën mbikqyrje shkollat në çdo qark të vendit

22 Shtator 2022, 15:57 / AKTUALITET ALFA PRESS

FOTO lajm/ Policia e Shtetit merr nën mbikqyrje shkollat në çdo

Efektivët e Policisë së Shtetit do të shihen çdo ditë pranë shkollave në çdo qark të vendit.

Sipas një statusi të publikuar nga faqja zyrtare e Policisë, efektivët do të jenë pranë shkollave për të garantuar sigurinë për një proces mësimor sa më të qetë.

Ndërsa pas zhvillimit të procesit mësimor ditor për të normalizuar qarkullimin në akset rrugore pranë shkollave.

Statusi i plotë i Policisë së Shtetit:

Efektivët e Policisë së Shtetit pranë shkollave në çdo qark të vendit, për të garantuar sigurinë për një proces mësimor sa më të qetë..

Angazhim i përditshëm i punonjësve të Policisë, para, gjatë dhe pas zhvillimit të procesit mësimor ditor, për të normalizuar qarkullimin në akset rrugore pranë shkollave.

Konsultim periodik me oficerët e sigurisë, drejtuesit e shkollave, qeveritë e nxënësve dhe bordet e prindërve, për të siguruar që fenomenet negative të mos depërtojnë në shkolla.

Po ndodh...