Në kërkim për operacionin ‘Metamorfoza’, arrestohet në Dubai anëtari i grupit 'Bajri', mik i Ervis Martinaj

27 Shkurt 2024, 10:43 / AKTUALITET ALFA PRESS

Në kërkim për operacionin ‘Metamorfoza’, arrestohet

Arrestohet në Dubai Denis Bajri Brajoviç.

Ndaj Brajoviçit është lëshuar masa e sigurisë ‘arrest me burg’ në kuadër të operacionit ‘Metamorfoza’, ku falë përgjimeve të SKY-t flet me mbretin e lojërave të fatit, Ervis Martinaj.

Denis Brajoviç ka qenë subjekt i OFL-së, pasi u hetua për veprat penale “Shtrëngim me anë të kanosjes për dhënien e pasurisë, e kryer në bashkëpunim, në kuadër të grupit të strukturuar kriminal” dhe “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale apo grupi i strukturuar kriminal”, njofton Policia e Shtetit.

Ai i arrestuar si pjesë e grupit “Bajri” në Shkodër dhe më pas është liruar nga gjykata e shkallës së parë në Tiranë rreth vitit 2019, duke u lënë në masën e sigurisë “arrest shtëpie”.

 

Po ndodh...