Zjarri në Dropull/ Flakët po u afrohen banesave, kaos në aksin Gjirokastër – Kakavijë

9 Korrik 2024, 15:07 / AKTUALITET ALFA PRESS

Zjarri në Dropull/ Flakët po u afrohen banesave, kaos në aksin

Situatë kritike e zjarrit në fshatin Grapsh Bashkia Dropull. Flakët po u afrohen shtëpive. Policia ka bllokuar qarkullimin në aksin nacional Gjirokastër -Kakavijë.

Radhë automjetesh në të dy anët e rrugës në pritje për t’u qartësuar pamja si pasojë e tymit të çliruar nga zjarri në fshat.

Sipas burimeve nga Policia e Gjirokastrës, forcat e të cilave ndodhen në terren, për momentin avancimi i flakëve në zonën urbane është parandaluar, por në raport me rrethanat do të veprohet për evakuimin e banoreve të Grapshit. Priten të vijnë forcat e shërbimit të FNSh dhe nga Fieri. Qarkullimi vijon të jetë i bllokuar.

 

Po ndodh...