Zjarri në pallatin 10-katësh në Tiranë, policia dërgon në prokurori provat e para

19 Shtator 2023, 11:33 / AKTUALITET ALFA PRESS

Zjarri në pallatin 10-katësh në Tiranë, policia dërgon

Policia dërgon në prokurori materialet e para për pallatin 10-katësh që u përfshi nga zjarri 6 ditë më parë.

Mëdohet se po hetohet çështja nëse janë zbatuar standardet e ndërtimit, veçanërisht për ndërtimin e fasadës dhe materialit të përdorur. Po ashtu mësohet se policia ka dërguar provat e para në prokurori.

Po ashtu dy ditë më parë ndërtuesi i pallatit ka dërguar skelat për të ndërhyrë në pallat, por nuk është lejuar nga banorët dhe policia. Bashkia sot në orën 18:00 ka kërkuar takim me banorët e pallatit për të zgjidhur problemin e strehimit.

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128