Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro. Çfarë ndodh me monedhat e tjera

10 Mars 2023, 08:14 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro.

Në tregun e këmbimit valutor sot

një dollar amerikan do të blihet me 107.6 lekë dhe do të shitet me 108.4 lekë.

Euro do të blihet me 113.9 lekë dhe do të shitet me 114.6 lekë.

Paundi britanik do të blihet me 127.7 dhe do të shitet me 129

Franka zvicerane blihet 114.7 dhe do të shitet 115.8

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro.