Një verë plot buzëqeshje ju pret me JUMBO

1 Korrik 2024, 18:34 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Një verë plot buzëqeshje ju pret me JUMBO
Në Jumbo, stina më e bukur e vitit ka filluar. Po ju e keni menduar se ku do të shkoni këtë vit? Ndoshta po, ndoshta jo, por ajo që dimë me siguri është se nëJumbo do të gjeni gjithçka që ju duhet për t’i bërëpushimet tuaja të paharrueshme dhe të mbushura me argëtim.

Nën kujdesin e MeiMei, çdo gjë që i duhet familjesështë gati në Jumbo, duke filluar nga termusët e plazhit, peshqirët, rrobat e plazhit për fëmijë, shapkat e çantat plot stil, që kombinohen me të gjithë aksesorët e bukurisë, si syzet apo kapelet. Por edhe aksesorët përshtëpinë juaj për një dekor sa më veror.

JoJo ka gati për ju çadrat së bashku me karrige, e shtroje për të gjithë familjen. Por edhe komardare, dyshekë plazhi e krahë noti që jo vetëm të kalonibukur, por edhe të jeni të sigurtë e të freskët.

E për ata që verën e shohin si mundësinë më të madhepër argëtim për fëmijët, ata kanë në krah shokun e tyremë të mirë – BoBo. Ai ka siguruar lodrat e rërës, pistoletat me ujë, topat e syzet e plazhit. Por jo vetëmkaq, pasi BoBo kujdeset edhe për argëtimin e tërriturve me frisbee apo lojëra të tjera, që e gjithëfamilja të qesh pafund.

Jumbo është kujdesur për t’ju sjellë një verë plot buzëqeshje, pasi ju mund të porosisni lehtësisht tëgjitha produktet e preferuara online në www.jumbo.al 

Sepse çdo verë fantastike fillon në Jumbo.

Për më shumë informacione, mund të vizitoni faqen tonë zyrtare të internetit në http://www.jumbo.al ose të na ndiqni në rrjetet sociale sociale, Facebook, Instagram, TikTok dhe Youtube.

Një verë plot buzëqeshje ju pret me JUMBO

 

Po ndodh...