Pashkët/ Kardinali shqiptar uron nga Vatikani: Urojmë që në çdo festë të kenë në mendje Krishtin!

30 Mars 2024, 11:12 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Pashkët/ Kardinali shqiptar uron nga Vatikani: Urojmë që në

Nga Vatikani, Kardinali shqiptar, Eminenca e tij e Naltë Ernest Troshan Simoni ka uruar sot besimtarët e krishterë për festën Pashkëve.

Përmes një mesazhi për besimtarët, Kardinali 96-vjeçar uroi për sa më shumë begati, ndërsa theksoi se sot njerëzimi është mbushur me të papritura.

“Jetojmë në një kohë kur njerëzimi është mbushur me të papritura. Sot është festa për Krishtin. Kjo është festë e madhe. Urojmë që në çdo festë të kenë në mendje Krishtin. Të bashkoheni! Paqe dhe begati”, tha Kardinali.

 

Po ndodh...