Nuk ka asnjë efekt anësor, metoda me letër alumini për zbardhjen e thjeshtë të dhëmbëve

17 Nëntor 2023, 23:16 / JETË ALFA PRESS

Nuk ka asnjë efekt anësor, metoda me letër alumini për

Mirëmbajtja e higjienës orale dhe vizitat e rregullta te dentisti do t’ju sigurojnë dhëmbë të shëndetshëm dhe të bukur.

Sidoqoftë, dhëmbët lehtë mund të bëhen të verdhë, e veçanërisht si rezultat i plakjes, gjeneve, përdorimit të ilaçeve të caktuara, pirjes së duhanit etj.

Dhe, shumë produkte komerciale nuk ju dhurojnë gjithmonë rezultatet më të mira, prandaj gjithmonë preferohen mënyrat natyrale për zbardhjen e dhëmbëve

Një ndër këto mënyra është edhe mbështjellja e dhëmbëve me folie alumini. Për ta bërë këtë metodë të zbardhjes së dhëmbëve, së pari duhet të bëni një pastë duke e përzier sodën e bukës me kripë dhe ujë. Produktin e fituar e aplikoni në dhëmbë dhe pastaj një shtresë të folies (letër) së aluminit e vendosni në pastë.

Dhëmbët duhet të jenë plotësisht të mbuluar me folien e aluminit dhe atë duhet ta lini ashtu për një orë. Pastaj, duhet ta hiqni dhe t’i pastroni dhëmbët si zakonisht.

Kjo metodë e zbardhjes së dhëmbëve është krejtësisht e sigurt dhe natyrale, si dhe nuk ka ndonjë efekt anësor. Për shkak të eficiencës që e ka, kjo metodë zakonisht rekomandohet edhe nga dentistët.

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128