Krimineli rus kërcënon hapur Kosovën: Vitin që vjen do të shkojmë në Prizren

1 Shkurt 2023, 11:00 / KOSOVA & BOTA ALFA PRESS

Krimineli rus kërcënon hapur Kosovën: Vitin që vjen do

Themeluesi dhe lideri  i lëvizjes “Rilindja ruso-serbe”, Andrej Rodinov ka kërcënuar Kosovën dhe Ukrainën. Në një video të publikuar në mediat sociale, ai  kërcënoi hapur të dyja vendet duke thënë se serbet do të shkojnë në Prizren ndërsa rusët në Kyiv.

“Vitin e ardhshëm, rusët në Kyiv dhe serbët në Prizren”, paralajmëroi krimineli rus Rodionov.

Rikujtohmë se ai ka kërcënuar më përpara se së bashku me grupin Wagner, “do të shkojnë në Kosovë dhe do të ndihmojnë vëllezërit e tij”.

 

 

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128