Ky është mëngjesi i preferuar i Mbreti Karli III

2 Tetor 2023, 22:59 / KOSOVA ALFA PRESS

Ky është mëngjesi i preferuar i Mbreti Karli III

Mbreti Karli III dhe gruaja e tij, Mbretëresha Camilla, i mbajnë pulat e tyre në shtëpinë e tyre të familjes Gloucestershire, Highgrove House, kështu që nuk është çudi që vezët e freskëta janë të larta në menunë e mëngjesit të çiftit mbretëror.

Është një fillim i ditës i pasur me proteina për mbretin. Në librin e gazetares mbretërore Tina Brown “The Palace Papers”, u zbulua edhe dobësia e veçantë e mbretit për arrat dhe farat në mëngjes.

Në librin e saj, autorja i referohet një herë kur një mysafiri i ofruan tërshërën e preferuar të Mbretit Karli III dhe qull me fara liri.

Vlen të përmendet se në të kaluarën faqja zyrtare e Clarence House në Instagram shpërndante gjithashtu një nga recetat e preferuara të Mbretit si vezët dhe djathin në furrë, që dukej absolutisht e shijshme.

Dashuria e Mbreti Karli III për të gjitha format e vezëve të gatuara është e njohur për shumë vite, pasi Princi Uilliam shpesh ia gatuan babait të tij këtë pjatë

Po ndodh...