U sëmur teksa bënte ski në Fushë Zezë, kërkohet ndihma e FNSH

1 Shkurt 2023, 18:21 / KOSOVA & BOTA ALFA PRESS

U sëmur teksa bënte ski në Fushë Zezë, kërkohet

Një grup prej 5 të rinjsh nga Bajza që kanë shkuar përtej Fushës së Zezë për rrëshqitje në borë por më pas një prej tyre është sëmurë.

Ata kanë kërkuar pasi djali është sëmurë në një largësi të madhe nga vendi ku kanë lënë automjetet e tyre.

Drejt Fushës së Zezë janë nisur ambulanca dhe dy grupe të forcave speciale FNSH.

Identiteti i të riut dhe gjendja e tij aktuale, ende nuk bëhen të ditura.

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128