Zelensky: Do të bëjmë gjithçka për të fituar kundër armikut

4 Tetor 2023, 16:34 / KOSOVA ALFA PRESS

Zelensky: Do të bëjmë gjithçka për të fituar

Ukraina do të bëjë gjithçka për të fituar luftën e saj kundër Rusisë, ka thënë Volodymyr Zelenskyy në një intervistë për transmetuesin italian SkyTg24.

Udhëheqësi ukrainas tha se vendi i tij po synonte të kalonte dimrin pa humbur iniciativën në fushën e betejës.

“Ka lodhje, por ne do të bëjmë gjithçka për të fituar kundër armikut tonë dhe kundërsulmja jonë shkon përpara, edhe nëse ngadalë bëjmë gjithçka për të zmbrapsur armikun,” tha ai, duke folur përmes një përkthyesi në italisht.

Z. Zelenskyy tha gjithashtu se Ukraina ndjeu mbështetje nga SHBA në “këto kohë shumë të vështira” dhe ishte i bindur se ky do të ishte rasti në të ardhmen.

 

Po ndodh...