Jeta përtej Tokës/ Shkencëtarët e NASA-s zbulojnë si qëndron e vërteta: Alienët ekzistojnë, ja planeti ku ata jetojnë

26 Gusht 2023, 19:54 / MISTERE&KURIOZITETE ALFA PRESS

Jeta përtej Tokës/ Shkencëtarët e NASA-s zbulojnë si

Në një zhvillim të kohëve të fundit që ka ndezur intriga në komunitetin shkencor, shkencëtarja e njohur e NASA-s Dr. Michelle Thaller ka paraqitur një teori që dëshmon shenja të jetës aliene brenda sistemit tonë diellor.

E konsideruar si një mjedis jo mikpritës falë reve të acidit dhe temperaturave përvëluese, Venusi është larg opsionit të parë për një teori të tillë. Megjithatë, perspektiva jokonvencionale e Dr. Thaller e sfidon këtë supozim.

Ajo tregon disa indikacione atmosferike që, sipas saj, lënë të kuptohet prania e formave të jetës në këtë planet në dukje armiqësor, shkruajnë mediat e huaja. 

Nuk e prisja kurrë Venusin. Por, Venusi tani është një nga ato ku ne shohim diçka në atmosferë që duket sikur mund të prodhohet nga bakteret,” tha Dr Thaller, një shkencëtare në Qendrën e Fluturimeve Hapësinore Goddard të NASA-s.

Dr Thaller nuk është e vetmja në këtë mendim, një numër studimesh shkencore propozojnë të njëjtën teori. Në drejtim të kundërt, larg Diellit, dy misione janë vendosur për të eksploruar hënat e akullta të Jupiterit për shenja jete nga viti 2030, Lëngu i Agjencisë Hapësinore Evropiane dhe Clipper i NASA-s.

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128