Përse shumë njerëz po vendosin letra higjienike në frigorifer: Kur të dëgjoni arsyen, do të bëni të njëjtën

11 Nëntor 2023, 18:04 / MISTERE&KURIOZITETE ALFA PRESS

Përse shumë njerëz po vendosin letra higjienike në

Falë mediave sociale, kur dikujt i vjen një ide – e mirë apo e keqe – ajo përhapet si zjarr.

Disa nga tendencat e njohura duken të çuditshme dhe një prej tyre ka intriguar përdoruesit për muaj të tërë. A e vendosni edhe letrën higjienike në frigorifer?!

Nëse nuk jeni në dijeni, letra higjienike në historinë e frigoriferit, sado e pabesueshme që tingëllon, ka marrë shumë vëmendje dhe shumë argumentojnë se ka shumë kuptim. Çfarë është? Personat që praktikojnë këtë risi, deklarojnë se letra higjienike thith të gjitha aromat e pakëndshme, si dhe lagështinë e tepërt.

Sigurisht që pamja e letrës higjienike në frigorifer nuk është e këndshme, por pretendohet se do të ndihmojë në luftën me një problem të vazhdueshëm që shqetëson shumë njerëz. Nëse pyesni amvisat me përvojë, ato patjetër do të përmendin sodën e bukës, lëkurën e limonit ose llumin e kafesë si një zgjidhje të shkëlqyer.

Megjithatë, letra higjienike është një risi në epokën digjitale dhe besojmë se pas kësaj historie do ta provoni vetë. Në fund, rekomandohet përdorimi i një rolli te ri, të sapo nxjerrë nga ambalazhi dhe të mos mbahet në frigorifer për më shumë se tre javë. Pas kësaj, hidheni, pra mos e vendosni më në tualet.

ide