Raporti/ Shumica e britanikëve besojnë në fantazma

17 Nëntor 2022, 16:11 / MISTERE ALFA PRESS

Raporti/ Shumica e britanikëve besojnë në fantazma

Sipas një hulumtimi nga Voucher Coder Pro, rreth 82 përqind e britanikëve besojnë në “paranormal activity”, ose në fuqi të mbinatyrëshme.

Kurse rreth 68 përqind të anketuarëve janë shprehur se kanë pasur një eksperiencë me fuqi mbinatyrore.

31 përqind janë përgjigjur që kanë parë dhe ndjerë prezencën e një fantazme.

“Është shumë e çuditshme se sa shumë njerëz shprehen se kanë parë fantazmë, dhe besojnë në aktivitetet paranormale, por kjo nuk më surprizon fare”.

“Me zhvillimin e internetit, është shumë e lehtë që njerëzit të shohin e të dëgjojnë eksperiencat e shumë njerëzve të tjerë për fantazamat”, është shprehur Nick Swan një nga hulumtuesit në këtë studim.

Rreth 34 përqind janë shprehur se do të ishin të gatshëm të paguanin, nëse do të mund të flisnin ose të kishin pranë një fantazmë të njerëzve të tyre të dashur që tashmë nuk jetojnë./Alfapress.al

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128