"Udhëtari në kohë nga viti 2090" paralajmëron "uraganin më të keq në histori"

13 Gusht 2022, 09:12 / MISTERE ALFA PRESS

"Udhëtari në kohë nga viti 2090" paralajmëron

Një "udhëtar në kohë" nga viti 2090 ka pohuar se "uragani më i keq në histori" do të godasë bregdetin në ditët në vijim.

Kim Windell Necos, i cili pretendonte se ishte 68 vjeç në të ardhmen, tha se stuhia shkatërruese do të godiste Karolinën e Jugut, SHBA brenda pak ditësh, konkretisht më 14 gusht.

Udhëtari në kohë shkoi në grupin e saj të "Time Travel" në Facebook dhe tha se ngjarja ekstreme e motit do të çonte në humbjen e "shumë jetësh" në bregun lindor.

Kim shkroi: “Duke paralajmëruar të gjithë se jam një udhëtar në kohë nga viti 2090. Më 14 gusht 2022, uragani më i keq në histori godet Karolinën e Jugut. Miliarda dëme dhe shumë njerëz humbasin jetën.

Një përdorues iu përgjigj pretendimeve të zymta duke thënë: "Më në fund dikush që pretendon se është një udhëtar në kohë duke bërë një parashikim. Nëse ajo ka të drejtë, unë mund të ndryshoj disa nga skepticizmi im në lidhje me temën e udhëtimit në kohë."/The Mirror/

 

Po ndodh...