Amnistia Penale/ Alibeaj: PD s’kërkon pazare e nuk do votim të ligjeve tinëzisht!

27 Shkurt 2024, 14:25 / POLITIKË ALFA PRESS

Amnistia Penale/ Alibeaj: PD s’kërkon pazare e nuk do votim të

Sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Enkelejd Alibeaj, në një konferencë urgjente nga selia e PD, ka deklaruar se PD jep dakordësinë që në Amnistinë Penale të përfshihen të gjithë protestuesit pavarësisht kohës kur kanë protestuar.

Ai ka shtuar se PD mirëpret tërheqjen e mazhorancës për tërheqjen e përfshirjes së të dënuarve nga GJKKO.

Alibeaj: PD është e vendosur për të votuar një projektligj për Amnistinë Penale, ku nuk përfshihen zyrtarët e hetuar nga SPAK dhe dënuar nga GJKKO.

E vetmja rrugë në dobi të njerëzve. Gjuha e kërcënimit, e papranueshme,

Vijojmë të jemi të qartë, në raporto me atë që kërkojmë. PD nuk kërkon pazare e nuk do votim të ligjeve tinëzisht.

Mirëpresim tërheqjen e mazhorancës për tërheqjen e përfshirjes së të dënuarve nga GJKKO.

Japim dakordësinë që në amnisti të përfshihen të gjithë protestuesit pavarësisht kohës kur kanë protestuar.

 

Po ndodh...