Degë që rrezikojnë të mbyllen dhe studentë që bojkotojnë, Rama: Suksese, vetëm përpara

2 Tetor 2023, 12:01 / POLITIKË ALFA PRESS

Degë që rrezikojnë të mbyllen dhe studentë që

Kryeministri Edi Rama ku uruar studentët për nisjen e vitit të ri akademik. Nëpërmjet një postimi, Rama shkruan se janë mbi 121 mijë student që ulen në auditore ditën e sotme.

Postimin Kryeministri e shoqëron me hashtagun e fushatës elektorale #vetëmpërpara.

Postimi:

Edi Rama: #Suksese

Mbi 121 mijë studentëve, që ulen në auditore sot në vitin e ri akademik në universitetet tona

#VetëmPërpara

Viti i ri akademik, ka nisur me bojkotin e studentëve të mjekësisë, të cilët nuk pranojnë ligjin që u mban peng diplomën pas përfundimit të studimeve. Që në orët e para të mëngjesit me dhjetëra studentë nga Mjekësia kanë dalë në protestë, ku kërkojnë respektimin e zërit të tyre.

Jo vetëm kjo, po në shumë fakultete, disa degë rrezikojnë të mbyllen për shkak të numrit të ulët të regjistrimeve.