8 dhjetori, Basha: Ndau të shkuarën nga e ardhmja, vepra më e bukur e rinisë shqiptare

8 Dhjetor 2022, 17:52 / POLITIKË ALFA PRESS

8 dhjetori, Basha: Ndau të shkuarën nga e ardhmja, vepra më e

'8 dhjetori 1990, dita që ndau të shkuarën nga e ardhmja.'

Me këto fjalë e nis statusin e tij ish-kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha për Ditën Kombëtare të Rinisë.

Basha shkruan në postimin e tij se 8 dhjetori është vepra më e bukur e rinisë shqiptare, frymëzim i madh për çdo të ri dhe ishte pikënisja e rrugëtimit të Shqipërisë europiane.

Basha shton më tej në postimin e tij se ëndërra e Shqipërisë europiane që ngriti në këmbë studentët 32 vite më parë mbetet ëndërra më e bukur dhe më përbashkuese e brezave, por edhe më frymëzuesja e rinisë së sotme.

Statusi i plotë i Lulzim Bashës:

8 dhjetori 1990, dita që ndau të shkuarën nga e ardhmja, është vepra më e bukur e rinisë shqiptare, frymëzimi më i madh për çdo të ri dhe pikënisja e rrugëtimit të Shqipërisë europiane

#Ëndrra e Shqipërisë europiane që ngriti në këmbë studentët #32vjet më parë, mbetet jo vetëm ëndrra më e bukur dhe më përbashkuese e brezave, por edhe më frymëzuesja e rinisë së sotme!

Prandaj dita e rinisë nuk është vetëm një datë historike. Është inkurajim për çdo brez për të mos u ndalur, as dorëzuar para vështirësive, por për të luftuar ashtu si 32 vite më parë, për një Shqipëri demokratike, një Shqipëri si gjithë Europa!

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128